Tyršova 341, Police nad Metují, 549 54 +420 725 414 742 +420 725 307 752 pavel.frydrych@merkurtoys.cz
02.png
01.png

Společná vstupenka do Muzea stavebnice Merkur a Muzea papírových modelů

spolvstupDvě unikátní muzea v Polici nad Metují spojily své síly a pro nadcházející dny připravily pro všechny návštěvníky speciální nabídku: společnou vstupenku. Ta umožní na jednu vstupenku navštívit obě expozice, a navíc je samozřejmě finančně zvýhodněná, oproti prostému součtu vstupného do jednotlivých institucí.

A na co všechno se můžou návštěvníci těšit? Během jednoho dne, během jednoho výletu mohou téměř na jednom místě posoudit, zda je jim bližší stavebnice Merkur nebo papír. A to dokonce na porovnání stejných modelů. Je Vám bližší monumentálnost Karlštějna z Merkuru nebo detailní propracovanost z papíru? Dáte přednost papírovému modelu vysílače na Ještědu před jeho kovovým „bratrem“? Líbí se Vám víc rozměrný Tower Bridge z kovu nebo z papíru? A co třeba radnice v Polici nad Metují? A už jste viděli někdy legendárního Ježka v kleci z Merkuru? A z papíru?

Tohle všechno a mnoho dalšího nabízí společná vstupenka do Muzea stavebnice Merkur a Muzea papírových modelů!

Radnice v Polici nad Metují.

policeRD  policeRDP

Hrad Karlštejn.

karlM  karlP

 

 Výstřižek

 kk

Nové informační panely a projektor s počítačem byly pořízeny v rámci projektu PRV "Modernizace Muzea Merkur" za podpory MAS Stolové hory. 

www.mas-stolovehory.cz

 kk

Projekt „Expozice výroby železa v Muzeu stavebnice Merkur“ je podporován Královéhradeckým kraje z dotačního programu Podpora muzeí a galerií, č. smlouvy 22KPG06-0014

 kk

Velikonoční a adventní tvoření v Muzeu stavebnice Merkur a Muzeu papírových modelů je podpořeno z dotačního programu „Akce pro děti a mládež ve volném času (krajského významu)“, č. smlouvy 23SMR03-0008

EU

 kk

Nové vitríny v expozici robotika byly pořízeny v rámci projektu PRV "Nákup moderních vitrín" za podpory MAS Stolové hory. 

www.mas-stolovehory.cz

Mapa do muzea stavebnice Merkur